נגן וידאו

הופק עבור:

משרד הבינוי והשיכון

המצב הביטחוני ביישובי עוטף עזה נמצא במרכז תשומת הלב בשנים האחרונות, ובפרט במהלך סבבי הלחימה, במהלכם משוגרים עשרות ואף מאות טילים לעבר יישובים אלה. לנוכח מצב רגיש זה קידם משרד הבינוי והשיכון את פרויקט המיגון של בתי המגורים ביישובי עוטף עזה, בהתאם להחלטות הממשלה.

במסגרת הפרויקט החשוב נבנו כ-10,700 חדרי ממ"ד בביצוע ממשלתי ובביצוע עצמי על ידי התושבים, במימון המדינה. סרטון הסברה שהופק על ידי קלמנטינה הפקות סרטים מתאר את הפרויקט באופן מוחשי ומרגש מאוד. הוא משלב בתוכו ראיונות עם תושבי האזור, המתארים את המציאות המורכבת שבה הם חיים ואת הצורך בפתרונות מיגון בשוטף ובזמן לחימה בפרט. בנוסף שולבו ראיונות עם ראש עיריית שדרות, ראש מועצה אזורית שדות נגב ועם נציגי ממשלה שונים, קטעי ארכיון, צילומי סטילס וצילומי תדמית ברחפן.

הפקת סרטון תדמית זה משלב גם קטעי אנימציה וקריינות מקצועית, המספקים מידע חיוני ונתונים ביחס להיקף הפרויקט ולהשפעתו על התושבים ועל תחושת הביטחון שלהם במצבי חירום.

מוזמנים לשתף:

מעוניינים בסרטון?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!

דילוג לתוכן